Da li je isporuka besplatna?

Kupovinom ostvarujete pravo na besplatnu isporuku. Čajevi se šalju svaki radni dan kuriskom službom BEX.

Koliko ću smršati sa ovim detox čajem?

Koliko ćete smršati zavisi isključivo o vašeg načina ishrane, godina, inteziteta vašeg kretanja. Čaj nije čaroban napitak ali uz redovno korišćenje i male korekcije u ishrani i kretanju obično se gubi od 6 do 10 kilograma mesecno

Kada se vide prvi rezultati ?

Prve rezultate možete očekivati već posle par dana. Dolazi do smanjenja otoka, podočnjaka, izbacuje se višak vode i smanjuje apetit što je odličan podsticaj za dalji plan mršavljenja. Gubi se želja za slatkišima i ugljenim hidratima, smanjuje apetit u menstrualnom ciklusu.

Da li mogu sve da jedem ili ipak moram da vodim računa?

Zdravo mršavljenje je nemoguće ako gladujemo. Svi živimo brzim tempom života i jasno nam je da ne možemo da spremamo zdrave obroke. Odgovor na ovo pitanje je DA. Sve možeš da jedeš ali je bitno popiti čaj nakon obroka.

Kako čaj deluje na mršavljenje?

3-4 šoljice ovog biljnog napitka svakog dana, verovavali ili ne,  vratiće vas u uske farmerke
Čajevi koji ulaze u sastav ove biljne mešavine sadrže katehine koji ubrzavaju metabolizam i doprinose bržoj razgradnji masti. Polifenoli  pomažu u sprečavanju apsorpcije masti u crevima.
Naša čajna mešavina sadrži  mikronutrijent epigalokatehin gala – EGCG. Studije su pokazale da ljudi koji su unosili mikronutrijent epigalokatehin gala – EGCG su izgubile dosta u obimima.